Read about Buddista philosophy
Buddista for People, Brands, Art, Dance
Buddista recycles PET
English | Dutch
Buddista for You
 
Meet Buddista, de urban-style messenger bag met altijd weer een nieuwe boodschap. Buddista is simpel, stoer en superhandig, in de metro of op de fiets, voor business en leisure.

De messenger bag van Buddista gaat de hele wereld over en valt op door vorm en functie. We hebben goed gekeken naar wat gebruikers willen, en onze tas daarop aangepast. Daarom is Buddista de perfecte reisgenoot voor op de fiets, in de metro, of te voet. Maar ook als je gaat vliegen, is Buddista de ideale houder voor carry-on luggage.

Buddista is er voor brands, musea, evenementen en voor jou! Buddista powers Van Gogh Museum, Amsterdam Dance Event, Amsterdam International Fashion Week, Dance4Life, Stedelijk Museum Amsterdam
 
Buddista filosofie
 
Buddista aims to represent and promote the lifestyle of the highly conscious and creative new-power people of this world.

Buddista bereikt de wereld vanuit Amsterdam, hotspot van crossculturele, creatieve idee├źn. Onze designers zijn 'the highly conscious and creative new-power people of this world'. Wij promoten een positieve lifestyle met respect voor anderen en onze omgeving.

Buddista staat voor V

Buddista is de messenger bag die past bij een way of life. Met Buddista maak je een statement, in je eigen stijl. Je steunt duurzame productie, draagt een positieve boodschap uit en maakt de wereld een beetje mooier. In ons logo maakt Buddha het V-teken, voor vrede en overwinning. Wat goed is overwint.
 
 
Buddista is looking for shops around the world to sell our unique bags and collections.
Buddista is producing a series of loungy compilation cd's The Sound of Buddista
 
© Buddista - Amsterdam, The Netherlands. Privacy Policy