Read about Buddista philosophy
Buddista for People, Brands, Art, Dance
Buddista recycles PET
English | Dutch
Buddista for Sale
 
Zeven slimme, duurzame, handige en fraaie features maken Buddista de messenger bag voor elke gelegenheid en de ideale goody bag.
 
Product info
 
+ handgemaakt van extreem duurzaam, waterbestendig PET (gerecyclede polymeren)
+ verstelbare over-de-schouder riem
+ volledig afneembare laptop sleeve cover
+ groot hoofdvak met twee binnenvakken voor iPod en mobieltje, en speciaal vak voor laptop
+ groot voorvak met rits
+ groot achtervak voor magazines
+ afmeting 37x33x11 cm
 
 
Buddista for People
 
Met Buddista draag je jouw eigen positieve boodschap uit. Overal waar jij gaat, gaat Buddista met je mee. Met Buddista verdwijnt het verschil tussen werk en vrije tijd. Buddista past bij elk moment van je dag.

Buddista is verkrijgbaar met designs die je eigen stijl uitdragen. Het gaat om jouw boodschap. Maak een statement, en laat zien waar je voor staat.
 
 
Buddista for Brands
 
Versterk je merk en maak een statement. Laat jouw logo of brand op onze Buddista messenger bag zetten. Laat je inspireren, creëer je eigen unieke tas. Verras je medewerkers, klanten of gasten met een uniek product van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Buddista is de ideale goody bag voor meetings, events en festivals.

Door de slimme functies en het opvallende design creëert Buddista buzz rond je brand.
 
 
Buddista for Art
 
Buddista brengt kunstcollecties op straat. Met Buddista dragen musea hun topstukken uit. De echte art lover kan verschillende designs van de bewonderde kunstenaar kiezen. Door de voorflap van de Buddista te verwisselen, kies je in een handomdraai voor een ander kunstwerk.

Voor het wereldberoemde Van Gogh museum, Amsterdam produceerde Buddista een serie van tien ontwerpen, waaronder de wereldberoemde zonnebloemen, amandelbloesem en een zelfportret.
 
 
Buddista for Dance
 
Buddista komt voort uit de creatieve deejaycultuur van Amsterdam. Onze eerste ontwerpen waren bedoeld om bevriende deejays te helpen, met een perfecte messenger bag voor cd’s en vinylplaten. Tijdens de Amsterdam Dance Event maakten honderden internationale deejays kennis met Buddista.

Buddista produceerde een serie van negen designs, met verschillende variaties op het logo en de kleuren van ADE.
 
 
© Buddista - Amsterdam, The Netherlands. Privacy Policy